Ilmoittautuminen kesätoimintaan

7.5.2019

Wirran harjoitukset siirtyvät urheilukentälle 16.5. alkaen. Nyt voi ilmoittautua kesän harjoitusryhmiin.

Wirran kesäkausi 2019 käynnistyy urheilukentällä torstaina toukokuun 16. päivänä. 

 

Kesäkauden harjoitusryhmät

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa. Myös eri yleisurheilulajit tulevat tutuiksi. 

Maanantaisin ja torstaisin kello 17.30-19.00 harjoittelevat vuonna 2009 tai aiemmin syntyneet. Maanantain harjoituksissa kehitetään peruskuntoa, reaktiokykyä, räjähtävyyttä, tasapainoa ja lihaskuntoa. Torstain harjoitukset ovat puolestaan yleisurheilulajipainoitteiset. Kesäkauden harrastusmaksu on 45 €. 

Torstaisin kello 17.30-18.30 harjoittelevat vuosina 2014-2010 syntyneet. Kesäkauden harrastusmaksu on 25 €. Näissä ryhmissä huoltajan toivotaan olevan omalla vuorollaan mukana apuohjaajana. 

Kesän alussa viikolla 23 järjestetään yleisurheilukoulu vuosina 2014-2012 syntyneille. Harjoitukset ovat tiistaista perjantaihin kello 17.30-18.30. Yleisurheilukouluun mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 

Harjoitusvarusteiksi sään mukaiset ulkoliikuntavaatteet ja oma vesipullo. 

 

Ilmoittautuminen

Harjoituksiin ja yleisurheilukouluun tulevien harrastajien on ilmoittauduttava etukäteen osoitteeseen pyhajoenwirta@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli vanhojen harrastajien yhteystiedot ovat muuttuneet, muista ilmoittaa muuttuneet tiedot!

Ilmoita uusilta harrastajilta harrastajan nimi, osoite ja syntymäaika sekä huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käytämme viestintään sähköpostia ja harrastajien vanhemmille tarkoitettua WhatsApp-ryhmää. Jos et halua itseäsi lisättävän tähän ryhmään, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tästä voit tutustua Wirran ajankohtaiseen tietosuojaselosteeseen. 

 

Tiedotus

Wirran nettisivujen (http://www.pyhajoenwirta.net/) lisäksi kannattaa laittaa seurantaan myös Wirran Facebook-sivu (https://www.facebook.com/pyhajoenwirta/) ja Instagram (https://www.instagram.com/pyhajoenwirta/). Kaikista kisoista ja isommista tapahtumista ilmoitamme myös Pyhäjoen Kuulumisissa. 

 

Muuta

Wirran toimintaa ohjaa vuonna 2016 valmistunut toimintakäsikirja, joka on luettavissa seuran nettisivulla: https://www.pyhajoenwirta.net/seuran_esittely/wirran-toimintakasikirja/

Kisojen ja harjoitusten yhteydessä otetaan toisinaan kuvia ja videoita, joita julkaistaan Wirran somekanavilla ja lehdissä. Jos et halua, että sinä tai lapsesi näytte näissä kuvissa, muista ilmoittaa asiasta esimerkiksi kesäkauden ilmoittautumisen yhteydessä. 

Jos tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Wirran puheenjohtaja Aki Haikolaan (040 5336527, pyhajoenwirta@gmail.com)