Yleisurheilukoulu syksyllä 2022

1.9.2022

Wirta järjestää syksyllä yleisurheilukoulun lapsille ja aikuisille alkaen pe 9.9. klo 17.30-18.30.

Wirta järjestää syksyllä 2022 yleisurheilukoulun aikuisille sekä lapsille (vuosina 2017-2010 syntyneet)!

Molemmat yleisurheilukoulut käynnistyvät perjantaina 9.9. ja harjoitukset ovat perjantaisin klo 17.30-18.30. Harjoitukset järjestetään urheilukentällä (säävaraus). 

Lasten yleisurheilukoulun hinta on 20 € perheen 1. lapselta ja 10 € perheen muilta lapsilta. Aikuisten yleisurheilukoulun hinta on 60 €. Kummankin ryhmän ryhmämaksu pitää sisällään 8 harjoituskertaa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen suvi.oikarinen@outlook.com. Lasten ilmoittautumisen yhteydessä kerro lapsen syntymävuosi ja nimi, sekä huoltajan yhteystiedot. Huoltajille luodaan whatsapp-ryhmä tiedotusta varten. Aikuisten yleisurheilukoulun ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi sekä puhelinnumero, niin luomme osallistujille whatsapp-ryhmän tiedottamista varten. 

Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Maksuohjeet toimitetaan osallistujille sen jälkeen, kun ryhmän toteutuminen on varmistunut. Jos jokin harjoituskerta joudutaan perumaan sääolosuhteiden tai muiden syiden vuoksi, jatketaan harjoituksia yksi viikko pidemmälle. 

Aikuisten yleisurheilukoulussa tutustutaan joka harjoituskerralla eri lajiin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta osallistuaksesi. Harjoituskerta koostuu alkulämmittelystä, lajiosuudesta sekä loppuverryttelystä. 

Ohjaajina toimivat Suvi Oikarinen sekä Janika Haikola.