Wirta on valittu LähiTapiola Pohjoisen Nuori Pohjoinen -tuen saajaksi

13.1.2019

Wirta saa LähiTapiola Pohjoiselta tukea toimintansa kehittämiseen keväällä 2019.

LähiTapiola Pohjoinen jakaa Nuori Pohjoinen -tukea edistääkseen lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. "Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin", LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas kertoo. 

 

Tukea haki 49 yhteisöä, joista LähiTapiola Pohjoinen valitsi 18. Tuen saajat ovat urheiluseuroja, joukkueita tai yhteisöjä, jotka parantavat lasten elämänturvaa. Toinen valintakriteeri on toimintaan osallistumisen matala kynnys - tarkoituksena on tukea sellaisia lapsia, jotka eivät muuten pääsisi mukaan harrastustoimintaan. Myös valittujen kohteiden maantieteellinen monipuolisuus Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla on otettu huomioon. Yhteensä tukea jaetaan noin 17 000 €. Saamallaan tuella kohteet voivat esimerkiksi ostaa uusia varusteita tai maksaa tilavuokria. 

 

Lue koko juttu osoitteessa: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/uutishuone/tiedotteet/tiedotteet/uutinen/1509556003344