Ilmoittautuminen talvitoimintaan

20.10.2018

Wirran harjoitukset siirtyivät Monitoimitalolle 4.9.2018 alkaen. Nyt voi ilmoittautua talven harjoitusryhmiin.

 

Talvikauden harjoitusryhmät

 

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa ja yleisurheilutaitojen opettelua. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta yleisurheilusta. 

Tiistaisin klo 18.00-19.00 harjoittelevat 2010-2013-syntyneet. Harrastajat jaetaan kahteen harjoitusryhmään iän perusteella. Näissä ryhmissä lasten vanhempien edellytetään olevan omalla vuorollaan mukana apuohjaajana.  

Torstaisin klo 17.30-19.00 harjoittelevat 2009 ja aiemmin syntyneet. Harrastajat jaetaan yleensä kahteen eri harrastusryhmään iän ja osittain tavoitteellisuuden perusteella. 
 

Ilmoittautuminen

 

Harjoituksiin ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen pyhajoenwirta@gmail.com. Ilmoita urheilijan nimi, osoite ja syntymäaika sekä huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos vanhojen harrastajien yhteystiedot ovat muuttuneet, muista ilmoittaa muuttuneet tiedot. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Käytämme viestintään sähköpostia ja harrastajien vanhemmille tarkoitettua WhatsApp-ryhmää. Jos et halua itseäsi lisättävän tähän ryhmään, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tästä voit tutustua Wirran ajankohtaiseen tietosuojaselosteeseen. 

 

Yleisurheilulisenssin hankinta
 

Tästä eteenpäin wirtalaisten vanhempien tulee itse huolehtia yleisurheilulisenssin hankkimisesta lapsille. Lisenssi tulisi hankkia mahdollisimman pian kaikille niille, jotka osallistuvat Wirran ohjattuihin harjoituksiin.

Vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneillä lisenssi sisältää automaattisesti tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa harjoituksissa ja kilpailuissa. Vuonna 2005 ja aiemmin syntyneiden kohdalla lisenssiin ei automaattisesti sisälly vakuutusta. Jos harrastajalla on jo olemassa kattava vakuutus, niin lisenssin lisänä sitä ei ole pakollista hankkia. Tällaisessa tilanteessa kannattaa tarkistaa korvaako olemassa oleva vakuutus ohjatuissa urheiluharrastuksissa tapahtuneet tapaturmat.
 

Lisenssin hankkiminen onnistuu tästä:
https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869
- 1. sivulla täytetään harrastajan ja huoltajan tiedot
- 2. sivulla valitaan alasvetovalikosta seuraksi Pyhäjoen Wirta
- lopuksi lisenssin voi maksaa Paytrail-palvelun kautta
- jos perheessä on monta harrastajaa, niin jokaiselle on hankittava lisenssi erikseen
 

Koska lisenssien hankinta on vanhempien vastuulla, niin aiemmin ilmoitetut harrastusmaksujen summat muuttuvat. Harrastusmaksut talvikaudella 2018-2019 ovat:
- 2010-2013-syntyneet 20 euroa
- 2009 tai aiemmin syntyneet 25 euroa
- sisaralennus 5 euroa muista saman perheen lapsista

 

Tiedotus

 

Wirran nettisivujen (http://www.pyhajoenwirta.net) lisäksi kannattaa laittaa seurantaan myös Wirran Facebook-sivu (https://www.facebook.com/pyhajoenwirta/) ja Instagram (https://www.instagram.com/pyhajoenwirta/). Kaikista kisoista ja isoista tapahtumista ilmoitamme myös Pyhäjoen Kuulumiset -paikallislehdessä. 

 

Muuta

 

Wirran toimintaa ohjaa vuonna 2016 valmistunut toimintakäsikirja, joka on luettavissa seuran nettisivulla: https://www.pyhajoenwirta.net/seuran_esittely/wirran-toimintakasikirja/ 

 

Harrastajalla tulee olla asianmukaiset liikuntavaatteet ja oma vesipullo. Monitoimitalolla olisi hyvä olla 5-10 minuuttia ennen harjoituksen alkamisaikaa, jotta treenit saadaan alkamaan ajoissa ja harrastajat pääsevät harjoituksiin mukaan heti alusta alkaen. Harrastajalla saa olla puhelin mukana, mutta sitä ei käytetä harjoitusten aikana. 

 

Kisojen ja harjoitusten yhteydessä otetaan toisinaan kuvia ja videoita, joita julkaistaan Wirran somekanavilla ja lehdissä. Jos haluat, että sinä tai lapsesi ette näy näissä kuvissa, muista ilmoittaa asiasta esimerkiksi talvikauden ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Jos tulee kysyttävää missä tahansa asiassa, voit ottaa yhteyttä Wirran puheenjohtaja Aki Haikolaan (040-5336527, pyhajoenwirta@gmail.com).