Ilmoittautuminen talvikauden harjoituksiin

13.9.2017


Wirran harjoitukset siirtyvät 3.10.2017 lähtien monitoimitalolle. Harjoitusryhmiin voi nyt ilmoittautua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista!

Talvikaudella 2017-2018 Wirralla on neljä eri harjoitusryhmää. Harjoitukset alkavat lokakuun alussa Monitoimitalolla. Talvikausi jatkuu huhti-toukokuulle. Syys- ja hiihtolomaviikoilla ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Joululoman aikana viikoilla 52 ja 1 ei ole harjoituksia. Myös muita satunnaisia peruutuksia voi tulla, mutta niistä ilmoitetaan erikseen.

Harjoitusryhmät:

Ryhmä 1: vuonna 2007 tai aiemmin syntyneet
- keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17.30-19.00
- harrastusmaksu 45 euroa

Ryhmä 2: vuonna 2008-2009 syntyneet
- keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17.30-19.00
- harrastusmaksu 45 euroa

Ryhmä 3: vuonna 2010-2011 syntyneet
- tiistaisin klo 17.30-18.30
- harrastusmaksu 25 euroa

Ryhmä 4: vuonna 2012-2013 syntyneet
- tiistaisin klo 17.30-18.30
- harrastusmaksu 25 euroa

Sisaralennus 10 euroa. Ryhmissä on rajallinen määrä paikkoja. Kesäkaudella mukana olleet harrastajat ovat saaneet etuoikeuden ilmoittautua jo aiemmin ja loput paikat ovat jaossa uusille harrastajille.

Ryhmien 2, 3 ja 4 harrastajien kohdalla edellytetään huoltajan osallistumista apuohjaajana harjoitukseen muutaman kerran talvikauden aikana. Myös ryhmän 1 harrastajien vanhempia toivomme entistä aktiivisemmin mukaan seuran toimintaan ja harjoituksiin avuksi. Kaikille löytyy tekemistä oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.  

Harjoitusryhmiin on ilmoittauduttava mieluiten etukäteen sähköpostilla osoitteeseen pyhajoenwirta@gmail.com. Ilmoita lapsen nimi, osoite ja syntymäaika sekä huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Harjoituksissa voi käydä ensin tutustumassa, ennen kuin päättää jatkamisesta! Huomioi kuitenkin se, että harrastajan tapaturmavakuutus ei vielä tutustumiskerralla ole voimassa.

Wirran ajankohtaisista tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, Facebookissa (www.facebook.com/pyhajoenwirta) ja/tai sähköpostilla, joten toimiva sähköpostiosoite on tärkeä. Wirtalaisten vanhemmille on oma WhatsApp-ryhmänsä. Wirta löytyy myös Instagramista: https://www.instagram.com/pyhajoenwirta/

Harrastusmaksun lisäksi seuran jäsenmaksu on kaikille harrastajille pakollinen. Harrastusmaksun yhteydessä veloitetaan Wirran vuoden 2017 jäsenmaksu 5 euroa/lapsi tai 20 euroa/perhe, ellei jäsenmaksua ole vielä maksettu.

Vähävaraisten perheiden on mahdollisuus saada vapautus harrastusmaksusta tekemällä vapaamuotoinen hakemus alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Harrastusmaksuun kuuluu yleisurheilulisenssiin sisältyvä tapaturmavakuutus, joka on voimassa SUL:n alaisissa yleisurheilukilpailuissa ja seuran järjestämissä harjoituksissa sekä näihin välittömästi liittyvien matkojen aikana. Lisenssi on myös pakollinen piirikunnallisiin yleisurheilukilpailuihin tai sitä suurempiin kilpailuihin osallistuville.

Wirran harjoituksissa, kisoissa ja muissa tapahtumissa otetaan yleensä kuvia, joita julkaistaan Wirran nettisivulla, Facebookissa, Instagramissa ja joskus myös paikallislehdissä. Jos haluat, että sinä tai Wirran toiminnassa mukana oleva perheenjäsenesi ei näissä kuvissa saa näkyä, niin muista ilmoittaa asiasta erikseen sähköpostilla pyhajoenwirta@gmail.com.

Julkaistaviksi valitsemme vain onnistuneita valokuvia, joten siinä mielessä ei ole syytä huoleen!

Tiedustelut: Jyrki Takala (044-5617422 tai jyrki.takala@gmail.com)