Saara tuplamestariksi Oulussa

13.8.2017

Korkeushypyssä Saaran uusi ennätys on nyt 120.
Saaralle kultaa 60 metrin aidoista. Toiseksi juoksi Kempeleen Kirin Anniina Jernvalla ja kolmanneksi Oulun Pyrinnön Aino-Maisa Järvenpää.

Piirinmestaruuskisojen toisena kisapäivänä Saara Rahlan voitti sekä korkeuden että 60 metrin aidat.

Sunnuntaina 13.8. Oulussa kilpailtiin toinen osa Pohjois-Pohjanmaan juniorien yleisurheilumestaruuskisoista.

Ainoana wirtalaisena mukana oli edelleen Saara Rahlan, joka kilpaili T10-sarjan 60 metrin aidoissa, korkeudessa ja keihäässä.

60 metrin aidoissa Saara piti hyvää vauhtia ja voitti kovaan vastatuuleen juostun kisan ajalla 11,43. Korkeushypyssä Saara hyppäsi oman ennätyksensä 120 ja voitti kilpailun. Keihäänheitossa Saaran paras tulos oli 13,11, jolla irtosi viides sija.