Vesa Kittilälle 10. sija Kalevan kisoissa

24.7.2017

Ensimmäinen aita, Vesa radalla 3.
Ensimmäisen alkuerän ratajärjestys.

Vesa Kittilä sijoittui miesten 400 metrin aitajuoksussa 10. sijalle viikonlopun Kalevan kisoissa.

Lauantaina aamupäivällä Vesa Kittilä teki wirtalaisittain historiaa olemalla ensimmäinen seuran urheilija, joka osallistui Kalevan kisoihin. Viikonloppuna Seinäjoella järjestetyt SM-kisat keräsivät yhteensä noin 700 osallistujaa.

Vesan lajina oli 400 metrin aitajuoksu. Osallistujia oli 20 ja heidät oli jaettu kolmeen alkuerään. Jokaisesta erästä finaaliin eteni suoraan kaksi parasta ja loput 2 finaalipaikkaa jaettiin aikojen perusteella. Vesa juoksi omassa erässään kolmanneksi ajalla 54,91. Suora jatkopaikka jäi 21 sadasosan päähän ja aikakaan ei lopulta riittänyt finaaliin. Vesan loppusijoitus kilpailussa oli 10.