Wirtalaisia sisuviesteissä

27.6.2016

T13-sarjan pikaviestin kolmas vaihto. Sofiia tuo ja Hilla lähtee ankkuriosuudelle.
T11-sarjan pikaviestin ensimmäinen osuus. Saara sisäradalla.
Suurin osa alle 9-sarjan juoksijoista kuvassa valmistautumassa kisaan.

Raahessa järjestettiin tiistaina 21.6. piirinmestaruusviestit. Wirrasta oli mukana 5 joukkuetta.

Alle 9-vuotiaiden sukkulaviestissä juostiin sekajoukkueilla 8x40 metrin matka. Wirran joukkueessa juoksivat Pihla Pisilä, Iris Viljamaa, Viivi Haarakangas, Satu Haarakangas, Helmi Pisilä, Roni Juola, Aada Kaikkonen ja Susa Kallio. Loppuaika oli 1.10,22 ja tuloksena viestin viides sija. Wirralla oli tällä kertaa mukana aika nuori joukkue, josta tähän samaan sarjaan pääsee 5 juoksijaa ensi kesänäkin.

Alle 9-vuotiaat tytöt osallistuivat 4x400 metrin viestiin joukkueella Pihla Pisilä, Helmi Pisilä, Aada Kaikkonen ja Nea Kallio. Joukkueen aika oli 7.12,32 ja sillä irtosi tämän kisan viides sija. Aika oli samalla tämän matkan seuraennätys Wirrassa.

T11-sarjassa juostiin 4x50 metriä ja 4x600 metriä. Pikaviestissä Wirran joukkue Saara Rahlan, Emilia Harju, Senni Koivukangas, Ella Ikola sijoittui neljänneksi ajalla 33,03. Pronssimitali jäi noin puolen sekunnin päähän. Saman sarjan pitkässä viestissä juostiin joukkueella Marianna Manninen, Saara Rahlan, Senni Koivukangas, Emilia Harju. Joukkue taisteli komeasti loppuun asti ja aika 9.42,14 jäi noin 6 sekuntia pronssimitalista, tuloksena taas neljäs sija. Aika oli Wirran seuraennätys tällä matkalla.

T13-sarjassa matkana oli 4x100 metriä. Wirran joukkueessa juoksivat Saana Kastelli, Henna Huiskonen, Sofiia Westerlund ja Hilla Koivukangas. Joukkue sijoittui kuudenneksi ajalla 61,62. Tilastoista löytyy sellainen erikoisuus, että koskaan aiemmin Wirrasta ei ole ollut viestijoukkuetta T13-sarjassa.

Kisojen kaikki tulokset löytyvät tästä.

Juniorisarjojen (9-15-v) mitalit jaettiin totuttuun tapaan pääasiassa alueen isojen seurojen kesken. Tyttöjen puolella Kuivasjärven Auran joukkueet keräsivät eniten mitaleja. Poikien puolella Oulun Pyrintö, Raahen Vesa ja Kempeleen Kiri menestyivät parhaiten. Junioriviestien 19 viestikullasta Oulun Pyrintö, Kuivasjärven Aura ja Kempeleen Kiri saivat kukin kuusi, Raahen Vesa yhden. Himmeämpiä mitaleja meni myös Limingan Niittomiehille. Yhteensä juniorisarjoissa oli joukkueita vain seitsemästä seurasta, joista Wirran lisäksi myös Oulaisten Taru jäi tällä kertaa ilman viestimitalia.