Saara Rahlan hallikisojen tuplamestariksi

20.2.2016

Saara Rahlan oli hallikisojen kaksoismestari. Voitto tuli niin T9-sarjan pituudessa kuin 1000 metrilläkin.
Sofiia Westerlund työnsi kuulassa yli 7 metriä ja sijoittui T13-sarjan kuulantyönnössä kuudenneksi.
Marianna Manninen, Saara Rahlan ja Janika Haikola esittelemässä Wirran uutta T-paitaa.
Kisat kestivät koko päivän ja välillä ehti omaa lajia odottelemaankin.

Oulussa kisattiin lauantaina juniorien hallipiirinmestaruuskisat. Wirrasta mukana oli 5 urheilijaa.

T9-sarjassa kilpaileva Saara Rahlan voitti pituushypyn tuloksella 348 ja 1000 metriä ajalla 4.44.32. 40 metrillä Saara otti hopeaa ajalla 7,05. Samassa sarjassa kilpaillut Janika Haikola juoksi 40 metrillä ajan 8,06 ja hyppäsi pituutta 249. Marianna Mannisen kuulakaari 4,28 toi T10-sarjassa viidennen tilan.

Sofiia Westerlund kilpaili kovatasoisessa T13-sarjassa. 60 metrillä Sofiian ennätysaika 9,60 ei riittänyt finaalipaikkaan. Kuulassa Sofiia oli kuudes ernnätystuloksellaan 7,10.