Sisulisäviestien tuloksia

16.8.2014

Tämän vuoden sisulisäviestit eli juniorien piirinmestaruusviestit kisattiin lauantaina Raahessa. Wirrasta oli mukana kolme joukkuetta.

Alle 9-vuotiaiden sarjassa juostiin 8 x 40 metrin sukkulaviesti sekajoukkueilla. Wirran joukkueen aika 1.05 toi kisassa viidennen sijan. Pronssi jäi vain 2 sekunnin päähän, joten tulos oli hyvä Wirran nuorelle joukkueelle. Joukkueessa juoksivat Emilia Harju, Eetu Savukoski, Marianna Manninen, Elias Kurikka, Minea Niemelä, Siiri Anttila, Ella Ikola ja Roosa Anttila.

T9-sarjalaisilla oli joukkue 4 x 400 metrin viestissä. Joukkue juoksi ajalla 7.14,3 viidenneksi kokoonpanolla Marianna Manninen, Minea Niemelä, Roosa Anttila ja Emilia Harju.

T11-sarjassa joukkue Ruska Kallio, Sofiia Westerlund, Hilla Koivukangas ja Saana Kastelli juoksi 8. sijalle 4 x 50 metrin viestissä ajalla 34,74.

Perinteiseen tapaan sisuviestien palkinnot jaettiin pääasiassa alueen suurseurojen Kuivasjärven Auran, Oulun Pyrinnön ja Raahen Vesan kesken. Muista seuroista mitalisijoille selvisivät Kempeleen Kiri, Limingan Niittomiehet ja Haukiputaan Veikot.