Kuusi mitalia sisuhuipentumasta

10.8.2014

Wirran viisihenkinen osallistujajoukko kokosi yhteensä 6 mitalia viikonlopun sisuhuipentumasta. Vesa Kittilä saavutti neljä mestaruutta, Julia Oravisjärvi juoksi A-luokan aitatuloksen.

Viikonloppuna Oulussa järjestetty Sisuhuipentumassa ratkottiin yleisurheilun Pohjois-Pohjanmaan juniorimestaruudet. Wirrasta mukana oli viisi urheilijaa.

Vesasta neloismestari

Vesa Kittilä osoitti olevansa huippukunnossa nuorten SM-kisojen lähestyessä ja voitti kaikki neljä lajiaan P15-sarjassa ennätystuloksillaan. Vesan tulokset: 100 metriä 11,84, 300 metriä 38,23, 100 metrin aidat 14,18 ja 300 metrin aidat 40,08.

Nämä kaikki ovat A-luokan tuloksia ja oikeuttavat osallistumaan nuorten SM-kisoihin, jossa joutuu kuitenkin valitsemaan vain kaksi lajia. Vesalla on em. lajien lisäksi A-luokan tulos myös pituudesta. 14-15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään 22.-24.8. Raisiossa.

Julialle SM-kisalippu

T14-sarjassa Julia Oravisjärvi paransi kuulaennätystään lukemiin 9,78 ja sai pronssia. A-luokan tulos jäi harmittavasti 2 sentin päähän. 80 metrin aidoissa aika 13,30 sen sijaan alitti A-rajan ja toi osallistumisoikeuden nuorten SM-kisoihin. Sekä aidoissa että pituudessa (447) Julia jäi niukasti mitaleilta.

P15-sarjan 100 metrillä Jesse Haikola nappasi pronssia ennätyksellään 12,61.

T12-sarjassa Milla Möttösen 60 metrin ennätys 9,41 riitti 11. sijaan. T11-sarjassa Sofiia Westerlund juoksi 60 metrillä 9,99 ja hyppäsi pituutta 340.