Sisulisäviestien tuloksia

18.8.2013

Lauantaina Oulaisissa kisattiin viestijuoksun juniorisarjojen piirinmestaruuksista.

Wirrasta mukana oli tänä vuonna kolme joukkuetta: alle 9-vuotiaiden sukkulaviestissä, T11 4x50 metrillä sekä T11 4x600 metrillä.

Sukkulaviestissä juostiin nurmikolla 8x50 metriä. Wirran joukkueessa juoksivat Pihla Raitanen, Ella Ikola, Senni Koivukangas, Sanna Hautajärvi, Saana Kastelli, Sofia Malinen, Marianna Manninen ja Eetu Mämmelä. Joukkue sijoittui viidenneksi ajalla 1.19,7. Voiton vei Kuivasjärven Auran joukkue. Wirran joukkueen juoksijoista viisi kilpailee tässä samassa sarjassa vielä ensi kesänäkin.

T11-sarjan 4x50 metrin viestissä Wirran joukkueessa juoksivat Milla Möttönen, Sofiia Westerlund, Hilla Koivukangas ja Minja Kalliokulju. Aika 35,1 riitti kisassa seitsemänteen sijaan. Matkantekoa hidasti alussa sattunut kaatuminen, mutta silti Wirran tytöt juoksivat urheasti maaliin asti jättäen vielä kaksi joukkuetta taakseenkin.

Sama nelikko juoksi 4x600 metrin viestin järjestyksessä Minja, Hilla, Milla, Sofiia. Aika 10.19,0 toi yhdeksännen sijan. Tässä joukkueessa on huomioitava se, että kolme tytöistä pääsee kilpailemaan samassa sarjassa vielä ensi vuonnakin.

Sisulisäviesteissä kilpaili joukkueita kymmenestä eri seurasta. Kuivasjärven Aura keräsi selvästi eniten viestimitaleja (12) ennen Oulun Pyrintöä (8) ja järjestäjäseura Oulaisten Huimaa (8). Mitaleja keräsivät myös Raahen Vesa (5), Kempeleen Kiri (4) ja Laitasaaren Veto (1). Oulaisten Taru, Saloisten Salama, Haukuputaan Veikot ja Pyhäjoen Wirta jäivät tänä vuonna mitalisijojen ulkopuolelle.

Matka Oulaisiin tehtiin Liikenne Grekulan bussilla. Kisajärjestelyt paikan päällä toimivat hyvin ja koko reissu oli onnistunut.