Wirtalaisia sisuhuipentumassa

29.7.2012

Julia ja PM-mitalit.

Viikonloppuna Raahessa kilpailtiin junioreiden piirinmestaruuksista. Wirtalaisille kisoista tuli yhteensä 8 mitalia, joista 2 kultaisia.

Sisuhuipentuman eli juniorien piirinmestaruuskisojen ensimmäisenä kisapäivänä P9-sarjan kuulassa Tommi Sliden työnsi hopealle tuloksella 6,37. Kultamitali jäi 7 sentin päähän. Viljami Kunnasmäki oli samassa kisassa viides tuloksella 5,28.

Tyttöjen puolella T9-sarjassa Henna Huiskonen voitti 600 metrin kävelyn ajalla 5.06,59. T12-sarjassa Julia Oravisjärvi hyppäsi korkeuden mestariksi tuloksella 126 ja heitti keihäässä toiseksi tuloksella 27,18.

Toisena kilpailupäivänä P9-sarjassa Tommi Sliden oli junnukeihäässä neljäs tuloksella 19,10. Samassa lajissa Viljami Kunnasmäki oli seitsemäs 14,43 kantaneella heitolla. Korkeushypyssä Viljamin 95 sentin ylitys riitti kahdeksanteen sijaan.

P13-sarjassa Jesse Haikolan uusi ennätys 137 toi hopeamitalin ja Teijo Impola sijoittui kolmanneksi tuloksella 131. 200 metrillä Jesse juoksi niin ikään uuden ennätyksensä 29,85 ja oli kolmas.

T14-sarjassa Henna Ikola heitti keihäässä komeasti ennätyksensä 22,78 ja sijoittui toiseksi. T12-sarjassa Julia Oravisjärven päivän saalis oli kaksi hopeamitalia: kiekosta tuloksella 26,41 ja kuulasta tuloksella 8,53. T9-sarjassa Henna Huiskonen hyppäsi pituudessa kuudenneksi ennätyksellään 293 ja oli 1000 metrillä seitsemäs ajalla 4.43,7.