Sisulisähuipentuma lähestyy

1.7.2012


Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Raahessa järjestetään sisulisähuipentuma eli juniori-ikäisten piirinmestaruuskilpailut.

Raahen kaksipäiväisissä kisoissa on lajeja laidasta laitaan 9-15-vuotiaiden sarjoissa. Lajit löytyvät kätevästi Kilpailukalenterista: http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=7699

Ilmoittautuminenkin onnistuu helpoiten Kilpailukalenterin kautta. Kilpailuihin osallistumiseen vaaditaan voimassaoleva yleisurheilulisenssi. Puuttuvan lisenssin saa hankittua ottamalla yhteyttä Miraan (0400-890036). Lisenssin puuttumisen huomaa siitä, jos nimi ei löydy listasta Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuessa.

Wirta maksaa urheilijoidensa osallistumismaksut kisoihin. Molempina päivinä on mahdollista osallistua kahteen lajiin. Yhteiskuljetusta kisoihin ei järjestetä, mutta kyytiä tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä Jyrkiin (jyrki.takal@gmail.com), niin katsotaan jos kyyti Raaheen voitaisiin järjestää. Alle 9-vuotiaiden sarjaan ei ole määritelty alaikärajaa, joten myös alle 7-vuotiaat voivat halutessaan kilpailuihin osallistua. Sisulisähuipentuma on hyvä paikka harjoitella kilpailemista oman kunnan ulkopuolella, varsinkin kun kisat järjestetään niinkin lähellä kuin Raahessa.

Sisulisähuipentumaan osallistuville järjestetään harjoitus urheilukentällä torstaina 26.7. klo 17.30-19.00. Pyritään järjestämään niin, että kaikki halukkaat pääsevät harjoittelemaan tulevia kisalajejaan.