Lähivakuutus-kisat lauantaina 19.5.

24.4.2012


Pyhäjoen uudella urheilukentällä järjestetään lauantaina 19. toukokuuta piirikunnalliset Lähivakuutus-kisat.

Pyhäjoen uuden urheilukentän avajaiskisoihin osallistui viime vuoden elokuussa 68 urheilijaa 15 eri seurasta. Kaukaisimmat osallistujat olivat Espoosta ja Mikkelistä asti.

Tänä vuonna kesän ensimmäiset kisat käydään jo toukokuun 19. päivänä. Wirtaa on kisojen järjestämisessä tukenut Lähivakuutuus. Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten Kilpailukalenterin kautta: http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=6960

Samalta sivulta löytyvät myös kisojen lajit. Kisat alkavat lauantaina klo 13.00. Tarkempi aikataulu ilmestyy lähempänä kisapäivää. Kolme parasta palkitaan pokaaleilla. Lisäksi kaikki alle 7-vuotiaiden sarjan osallistujat palkitaan osallistumismitalilla.

Suomen Urheiluliiton sääntöjen mukaan kaikilla piirikunnallisen tason kilpailuihin osallistuvilla on oltava voimassa oleva yleisurheilulisenssi. Mikäli urheilijan nimeä ei Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuessa listasta löydy, niin se on sen merkki, että lisenssiä ei ole hankittu.

Kaikilla niillä Pyhäjoen Wirran urheilijoilla, jotka ovat säännöllisesti käyneet harjoituksissa ja ovat harrastusmaksun maksaneet, on lisenssi voimassa. Pyhäjokisille yleisurheilulisenssin hankkiminen onnistuu ottamalla yhteyttä Jyrki Takalaan (jyrki.takala@gmail.com, 044-5617422).