Miljalle ja Julialle mitaleja ja ennätyksiä Janakkalasta

18.7.2011

Kilpailun johtaja Arja Keltomäki luovuttaa Miljalle kolmannen kultamitalin Janakkala Gamesissa.
Julia 60 m sileän loppukirissä.

Milja Raitanen ja Julia Oravisjärvi kilpailivat viikonloppuna Janakkala Games -kisoissa. Milja nappasi kolme kultamitalia ja Julia kaksi pronssia.

Janakkala Games on lasten ja nuorten kaksipäiväinen yleisurheilutapahtuma, johon osallistui tänäkin vuonna satoja junioriurheilijoita ympäri maan.

Lauantaina Milja Raitanen voitti T10-sarjan 60 aitajuoksun ajalla 11,17 kymmenyksen erolla seuraavaan. Sunnuntaina Milja voitti vielä 60 metriä ajalla 9,22 ja pituuden tuloksella 420. Kuulassa Milja oli yhdestoista tuloksella 6,03.

Julia Oravisjärvi kilpaili T11-sarjassa peräti seitsemässä lajissa. Kuulassa tuli pronssia uudella ennätyksellä 8,82. 60 metrin aidoissa tuli toinen uusi ennätys 10,92 ja aika riitti kuudenteen sijaan 24 juoksijan porukassa. Korkeudessa Julia oli kahdeksas tuloksella 113 ja keihäässä neljäs 24,27 kantaneella heitolla.

Sunnuntain lajeissa Julia nappasi kiekosta pronssia ennätystuloksellaan 20,43. 60 metrillä Julia juoksi ajan 9,62, joka riitti sijalle 16. Pituudessa Julia hyppäsi 397 ja oli 10.