24.1.2011

Wirtalaiset saalistivat Haaparannasta peräti 4 kultaista palkintoa.
Milja osallistui ensimmäistä kertaa korkeushyppykilpailuun.
Julian aitajuoksutekniikka oli kohdallaan Aspen-hallissa.

Milja Raitanen ja Julia Oravisjärvi kilpailivat viikonloppuna Haaparannassa järjestetyissä Aspen Athletic Games 2011-kilpailuissa. Kotiintuomisina oli uusia ennätyksiä ja yhteensä 7 palkintoa.

Aspen Athletic Games on Pohjoiskalotin suurin halliyleisurheilukilpailu. Tänä vuonna 280 urheilijaa osallistui yhteensä 920 kilpailusuoritukseen.

Milja Raitanen kilpaili 10-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Milja osallistui ensimmäistä kertaa korkeushyppykilpailuun. Tulos 99 cm riitti hienosti neljänteen sijaan.
60 metrin juoksun finaalissa Milja tuli toiseksi uudella ennätyksellään 9,49 s. Voitot tulivat 40 metrin aitajuoksussa ajalla 7,85 s ja pituushypyssä tuloksella 386 cm. Molemmat tulokset ovat Miljan uusia ennätyksiä.

Julia Oravisjärvi kilpaili 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Lauantaina Julia nappasi pronssia 60 metrin pikamatkalla uudella ennätyksellään 9,70 s. Korkeushypystä tuli neljäs sija ja kuulantyönnöstä komea voitto uudella ennätyksellä 7,66 m. Sunnuntaina Julia voitti 40 metrin aitajuoksun finaalin ennätyksellään 7,68 s ja tuli pituushypyssä kolmanneksi.

Kilpailujen täydelliset tulokset löydät täältä.