Milja ja Vesa kilpailivat Luulajassa

29.8.2010

Milja voitti T9-sarjan pituuden tuloksella 368 cm. Tarkka ponnistuspaikka määritettiin ponnistusalueelle levitetyn kalkin avulla.
Vesa kävi tiukan kilpailun kummassakin lajissa vasemmalla näkyvän Felixin kanssa.
Myös Pihla jaksoi reippaasti 17-tuntisen kisamatkan.
Wirtalaiset kahmivat viisi palkintoa Luulajan hienolta Skogsvallenin stadionilta.

Milja Raitanen ja Vesa Kittilä tekivät hyviä tuloksia Luulajassa käydyssä Nyckelkampen-kisassa lauantaina.

Milja ja Vesa hakivat kansainvälistä kisakokemusta kilpailemalla Pohjois-Ruotsissa Luulajassa. Kuuluttaja toivotti suomalaiset ja norjalaiset kilpailijat lämpimästi tervetulleiksi Skogsvallenin kentälle. Kansainvälisen kilpailun tulostaso nousi korkeaksi ja molemmat wirtalaiset pääsivät lajeissaan hienosti omien ennätystensä tuntumaan.

Milja voitti T9-sarjan pituushypyn tuloksella 368 cm. Toiseksi tuli norjalainen Alta IF:ää edustava Runa Lillegård. 60 m juoksussa Runa voitti ensimmäisen alkuerän ajalla 9,44 s ja Milja voitti toisen alkuerän ajalla 9,83 s. Finaalissa Runa vei voiton ajalla 9,31 s ja Milja oli toinen hyvällä ajalla 9,75 s. Kuulassa Miljan tulos 4,61 m riitti viidenteen tilaan.

P11-sarjassa kaksi kilpailijaa olivat ylitse muiden. Vesa Kittilä kisasi 60 m pikamatkan ja pituushypyn kirkkaimmista mitaleista ruotsalaisen Tväråselets AIF:ää edustavan Felix Johanssonin kanssa. Ruotsalainen voitti 60 m kirikamppailun Vesan tullessa toiseksi ajalla 8,99 s. Pituushypyssä käytiin senttipeliä kilpailun loppuun saakka. Vesa johti kilpailua ennen viimeistä kierrosta hyvällä tuloksella 442 cm, mutta ruotsalainen vei voiton viimeisellä loikallaan.