Milja työnsi kuulan ensimmäistä kertaa yli viiden metrin.
Julia otteli erinomaiset tulokset kaikissa lajeissa.
Vesa voitti pituushypyn ja 3-ottelun ylivoimaisesti.
Petteri 40 metrin juoksun kirikamppailussa. Santeri seurasi taustalla, kuinka velipojan käy.

Wirran 5-henkinen ottelijajoukko kilpaili torstaina Iissä ottelujen piirinmestaruuksista ja tuloksena oli peräti kolme kultamitalia.

T9-sarjan 3-ottelussa Milja Raitanen juoksi 40 metrillä 7,02, hyppäsi pituutta 364 ja työnsi kuulassa komeasti ennätyksensä 5,15. Pisteitä kertyi 651 ja sillä irtosi piirinmestaruus 70 pisteen kaulalla seuraavaan. Milja otti lajivoiton 40 metrillä ja pituudessa ja oli kuulassa toinen. Kisassa oli mukana kilpailun ulkopuolella myös kaustislainen tyttö, joka keräsi vielä Miljaa enemmän pisteitä, mutta Kaustisen Pohjan-Veikot ei kuulu Pohjois-Pohjanmaan piirin seuroihin ja näin ollen mestaruus meni Miljalle.

T10-sarjassa Julia Oravisjärvi juoksi 60 metrillä uuden ennätyksensä 9,92, hyppäsi pituutta 361 ja työnsi kuulassa uuden komean ennätyksensä 7,01. Ottelupisteitä kertyi 747 ja tuloksena kultamitali. Ratkaisevan eron muihin Julia teki kuulantyönnössä, jossa hän otti lajivoiton peräti metrin erolla seuraavaan.

P9-sarjassa Petteri Puhakka juoksi 40 metriä 7,12, hyppäsi pituutta 331 ja työnsi kuulaa 5,45. Petterin loppupisteet olivat 602 ja sillä tuli kisassa neljäs sija. Pronssi jäi 23 pisteen päähän, eikä kultamitaliinkaan ollut tasaisessa kisassa matkaa kuin 38 pistettä.

P11-sarjassa Vesa Kittilä juoksi 60 metrillä 9,04, hyppäsi pituutta 436 ja työnsi kuulaa 5,99. Yhteispisteet 958 toivat ylivoimaisen voiton lähes 100 pisteen erolla seuraavaan. Lajivoiton Vesa nappasi niin 60 metrillä kuin pituudessakin. Samassa sarjassa Santeri Puhakan sarja 60 m 11,04, pituus 317 ja kuula 4,95 toi 481 pistettä ja 9. sijan.

9-15-sarjan ottelujen piirinmestaruudet jakaantuivat seuroittain seuraavanlaisesti: