20.6.2010

40 m maalintulo T9-sarjan finaalissa.
Wirtalaiset Helsingissä.

Milja Raitanen ja Vesa Kittilä kilpailivat viikonvaihteessa Helsingissä Eläintarhan kentällä Finlandia Junior Games -kisoissa.

T9-sarjan 40 metrin juoksussa Milja eteni alkueristä jatkoon uudella ennätyksellään 6,87. Finaalissa Milja oli toinen jälleen uudella ennätyksellään 6,72. Miljat ottivat kisassa kaksoisvoiton - Vahdon Tuiskua edustava voittaja Milja Heikura juoksi ajan 6,70, joten eroa tyttöjen välillä oli vain 2 sadasosaa. Kilpailuun osallistui 35 juoksijaa Suomesta ja 5 Virosta.

T9-sarjan pituushypyn karsinnassa Milja eteni finaaliin hyppäämällä 363. Karsinnassa oli mukana 37 hyppääjää. Sunnuntain finaalissa Milja hyppäsi tuloksen 356 ja oli kokonaiskilpailun kolmas.

P11-sarjan 60 metrillä Vesa Kittilä eteni alkueristä jatkoon ajalla 9,12. Finaalissa Vesan aika 9,14 toi kuudennen sijan. Virolaisvoittajan aika oli 8,76. Pituushypyn karsinnassa Vesa oli 14. tuloksella 396. Finaaliin selvisi 12 hyppääjää, joista 12. tulos oli 397.