Numerolaput rintaan ennen juoksuja...
Tiia ja Anna-Riina pitkän viestin vaihdossa
Paluureissulla nautittiin tötteröt hyvin sujuneiden juoksujen ja vaihtojen kunniaksi.

Tiistaina Iissä kilpailtiin viestijuoksun juniorisarjoissa. Wirrasta mukana oli 5 joukkuetta.

P11-sarjan joukkue Petteri Puhakka, Santeri Puhakka, Riku Korpela, Veeti Tiirola sijoittui 4 x 50 metrin viestissä neljänneksi ajalla 33,09. Pronssimitalia jäi sekunnin päähän.

T11-sarjan 4 x 50 metrin viestissä Wirralta oli kaksi joukkuetta. Joukkue Milja Raitanen, Julia Oravisjärvi, Anna-Riina Ikola, Iida Halunen voitti oman eränsä ajalla 32,14. Toisesta erästä löytyi kuitenkin vielä kolme nopeampaa joukkuetta, joten tuloksena oli neljäs sija. Eroa pronssisijaan jäi lopulta alle puoli sekuntia. Joukkue Tiia Keskinen, Erika Luoto, Tytti Karsikko, Emilia Malinen oli kisan kuudes ajalla 34,45. Näiden kahden tyttöjoukkueen jäsenistä viisi juoksijaa sopii ikänsä puolesta samaan sarjaan myös ensi kesänä ja heistä kolme vielä sitä seuraavanakin kesänä.

P11-sarjan 4 x 600 metrin viestissä joukkue Petteri Puhakka, Santeri Puhakka, Riku Korpela, Veeti Tiirola oli neljäs ajalla 9.00,05. Pronssimitali oli alle 5 sekunnin päässä, eikä hopeallekaan ollut matkaa kuin 7 sekuntia. T11-sarjan joukkue Emilia Malinen, Tiia Keskinen, Anna-Riina Ikola, Iida Halunen oli viides ajalla 10.04,66.

Sisuviestien kärkisijat olivat perinteiseen tapaan oululaisseurojen hallinnassa. Oulun Pyrintö voitti kisoissa 14 viestiä Kuivasjärven Auran voittaessa loput 2 viestiä. Muista seuroista Kestilän Kisa-Veikot nappasi 2 himmeämpää mitalia ja Raahen Vesa 6.

Kuvagalleriaan ilmestyy lisää kuvia parin päivän sisällä.