Milja hallikisoissa Haaparannalla

6.12.2009

Milja Raitanen kävi kisaamassa Haaparannalla lauantaina 5.12.2009 hyvin tuloksin.

Milja voitti hienosti T9-sarjan 60 m sileän omalla ennätyksellään 10,10. Juoksussa oli loppukilpailun lisäksi alku- ja välierät suuren osanottajamärän vuoksi, joten Miljalle tuli monta lähtöä. Miljalla oli porukan paras aika jo alku- ja välieräjuoksuissa.

Milja nappasi mitalisijan myös pituudesta, jossa hän oli 25 hyppääjän joukossa toinen hyvällä tuloksella 330. Kärkipäässä oli tasaista, sillä voittaja ponnisti vasta viimeisellä yrityksellään voittotuloksen 331. 40 metrin aitajuoksussa Milja oli alkueränsä toinen ajalla 8,84. Aika oli koko kisassa viidenneksi paras, mutta ei aivan riittänyt finaalipaikkaan. Kannattaa vielä huomioida, että Milja mahtuu samaan sarjaan vielä ensi vuonnakin. Nyt valtaosa kilpailijoista oli vuotta vanhempia.

Haaparannan kisojen myötä Miljasta tuli Pyhäjoen Wirran historian ensimmäinen ulkomailla kilpaillut urheilija.