Sisuhuipentuman 2. päivä

26.7.2009

Toisen kilpailupäivän mitalisteista kuvassa Tommi Brusin vasemmalla ja Mikko Mustonen keskellä. Oikealla Janne Keskitalo. Kuvaaja: Margit Brusin

Kisojen toisena päivänä urheiltiin ajoittain tihkusateessa. Wirtalaisia mitalisteja olivat aidoissa Mikko Mustonen, keihäässä Tommi Brusin ja 1000 metrillä Eemeli Anttila.

Wirran kirkkaimmasta mitalista toisena kilpailupäivänä vastasi Tommi Brusin, joka heitti keihässä hyvän tuloksen 28,01 ja nappasi hopeamitalin. P13-sarjan 1000 metrillä Eemeli Anttilan aika 4.04,37 toi pronssia. Mikko Mustonen juoksi P11-sarjan 60 metrin aidoissa pronssille tuloksella 11,17. Kisa oli todella tiukka, sillä voittoaika oli 11,01.

Wirran tytöistä ainoana kisoissa oli mukana T9-sarjassa kilpaillut Jutta Anttila, joka työnsi kuulassa hienosti 4,56 ja sijoittui viidenneksi. P12-sarjan 1000 metrillä Jyri Tiikkaja juoksi 3.51,77 jääden muutamia sekunteja mitalista. Mikko Mustonen oli lähellä pronssimitalia P11-sarjan korkeudessa, mutta lopulta sijoituksen ratkaisi yksi aiemmassa korkeudessa tullut pudotus.

Wirran muiden urheilijoiden tulokset löytyvät Wirtalaiset maailmalla -osiosta.

Kisojen toisen kilpailupäivän tulokset Tilastopajassa.

Kisoista juttua järjestävän seuran Oulun Pyrinnön nettisivulla. Haastateltavien joukossa Janne Keskitalo ja Mikko Mustonen.