Vesku ja kultaa pituudessa
Julia ja pronssia kuulassa
Mikko leiskauttaa pituutta
Janne aitomassa

Sisulisäikäisten piirinmestaruushallikisat pidettiin 14.-15.2 Ouluhallissa. Wirtalaiset nappasivat hyviä sijoituksia.

Pm-hallit Ouluhallissa 14.-15.2.2009

Wirtalaisten pieni, mutta sitäkin pippurisempi joukko osallistui viikonloppuna pidettyihin piirinmestaruushalleihin.  Osallistujia oli Wirrasta tällä kertaa vain neljä, mutta ennätyksiä ja hyviä tuloksia tehtiin roppakaupalla.

Vesa Kittilä osallistui P10-sarjassa ensimmäisenä päivänä ainoastaan kuulantyöntöön.  Siinä tuli hienosti neljäs sija uudella ennätyksellä.  Sunnuntaina Vesku ottikin sitten kaksi mitalia, pituudessa tuli ylivoimainen voitto neljän metrin rajan jäädessä ainoastaan parin sentin päähän. 60 metrin sileällä Vesku tuli hopealle ajalla 9,49.  Kulta jäi ainoastaan sadasosan päähän.

Mikko Mustonen otti lauantaina kuulassa hopeaa P11-sarjassa liki seitsemän metrin työnnöllä.  Sunnuntaina Mikko oli 60 metrillä neljäs häviten mitalin hiuksenhienosti tiukassa kamppailussa.  Pituudessa Mikko hyppäsi ennätyksensä pintaan ollen viides.

Julia Oravisjärvi oli sunnuntaina T9-sarjassa pronssilla kuulassa uudella ennätyksellään.  Julia juoksi lauantaina ennätyksensä 60 metrillä ja paransi ennätystään myös pituudessa.

Janne Keskitalo oli kisoissa toipilaana sairastelun jälkeen, mutta siitä huolimatta Janne juoksi hienosti ennätystensä pintaan sekä aidatun että sileän 60 m.