Jouluhalleissa kisailtiin ensimmäinen kisapäivä

Mikko ja Vesku 60 metrin loppumetreillä
Julia saalisti hopeaa kuulassa ja korkeudessa
Mikko 600 metrillä piikkipaikalla
600 metrin loppukiri

Jouluhallien I päivänä wirtalaiset saalistivat 4 mitalia. Myös muita hyviä suorituksia tuli tukuttain.

Jouluhallien 1. kisapäivä 13.12.2008 Ouluhallissa

Wirtalaisia osallistu ensimmäisen päivän kisoihin vajaa kymmenkunta.  Kisoissa oli runsaasti osanottajia ympäri maata, ilmoittautuneita urheilijoita oli kaikkiaan yli 300.  Ensimmäisenä kisapäivänä nähtiin eri sarjoissa paljon hyviä suorituksia.

Wirtalaisista parhaiten menestyi Mikko Mustonen, joka voitti P10 sarjassa 600 m ajalla 2.02,79.  Mikko oli mitaleilla myös 60 metrin pikapyrähdyksessä; loppukilpailussa aika oli 9,50 ja sijoitus 2.  Vesa Kittilä oli vuotta nuorempana hienosti samassa kisassa 4. ajalla 9,61.  Alkuerissä Vesa juoksi ajan 9,52 ja Mikko 9,75.  Vesa hyppäsi myös korkeutta P10 sarjassa ollen 5. tuloksella 110.

Toinen wirtalainen kaksoismitalisti leivottiin Julia Oravisjärvestä.  Hän oli T8 korkeudessa hienosti toinen tuloksella 90 ja hopeaa tuli myös kuulassa tuloksella 4.81.

Kisojen ensimmäisenä päivänä wirtalaisista oli mukana myös Janne Keskitalo, joka oli P12 sarjan 60 metrillä ajalla 9,42, sekä pituudessa 7. tuloksella 342.  Karsikon kaksoset Jarkko ja Tytti osallistuivat myös pikamatkoille.  Tytti juoksi alkuerissä T10 sarjan 60 m aikaan 11,16 ja Jarkko P10 sarjassa ajan 10,44.  Tytti työnsi myös kuulaa T10 sarjassa 4.23.  Essi Ruotsalainen juoksi N17 sarjassa 60 m aikaan 8,90.

Kisojen kaikki tulokset löytyvät maanantaina Oulun Pyrinnön www-sivuilta sekä Tilastopajasta.

Lisää kuvia kisojen 1. päivästä löytyy kuvagalleriasta.