Mitalisade jatkui Sisulisähuipentuman 2. päivänä

17.8.2008

Janne Keskitalo
Janne Keskitalo
Tommi Huiskonen
Tommi Huiskonen
Eemeli Anttila
Eemeli Anttila
Tommi Brusin
Tommi Brusin

Wirtalaiset saavuttivat myös toisena kilpailupäivänä hyviä tuloksia sisulisäikäisten piirinmestaruuskisoissa Oulussa Raatin kentällä.

Sisulisähuipentuman 2. kilpailupäivä 17.8.2008, Oulussa Raatin kentällä

Hieno sää jatkui myös Sisulisähuipentuman toisena kilpailupäivänä, samoin wirtalaisten hyvä menestys.  Myös toisena päivänä moni wirtalainen teki hienosti oman uuden ennätyksen.  Pistesijoja tuli runsaasti, samoin "liki" mitalisijoja. Mitalisijoja tuli kaiken kaikkiaan saman verran kuin edellisenä päivänä eli yhdeksän mitalia. Kun lasketaan yhteen Sisulisäkilpailujen lisäksi aiemmin olleiden sekä aikuisten, että 17-19-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailujen mitalit, niin yhteissummaksi tulee 20 mitalia ja lukuisia pistesijoja.  Kun tähän lisätään vielä sisulisä-piirinmestaruusottelut, -viestit ja -maastot, niin saldoksi tulee 28 pm-mitalia.

Sunnuntaina Janne Keskitalo otti kaksi mitalia P12 sarjassa, pronssia sekä 60 m aidoissa että pituudessa.  Mikko Mustonen otti kultaa P10 sarjassa 60 m aidoissa ja oli 1000 m:llä toinen.  Tommi Huiskonen juoksi pronssia P13 sarjan 200 m:llä ja Eemeli Anttila oli pronssilla samalla matkalla P12 sarjassa.  Vesa Kittilä jatkoi mitalisarjaansa ottamalla hopeaa P9 sarjan korkeudessa.  Tommi Brusin heitti P10 sarjassa keihäässä pronssia ja Tomi Flink P15 sarjan kiekossa kultaa.

Wirtalaisten tulokset löytyvät nyt Wirtalaiset maailmalla -osiosta. Kuten aiemmin mainittiin, niin omia ennätyksiä tuli monelle urheilijalle. Ainakin Tommi Huiskonen ja Eemeli Anttila tekivät omat ennätyksensä kaikissa kolmessa lajissa, joihin osallistuivat.

Kuvia kisojen 2. päivästä löytyy kuvagalleriasta >>>.Lisätietoja: http://www.tilastopaja.fi/fi/res/tulokset.asp?u_action=display&u_log=12026