Essi kolmiloikassa
Tomi työntää kuulaa

Wirtalaisia osallistui 4.8 Oulaisissa pidettyyn Vattenfall-seuracupin II-osaan.

Vattenfall-seuracup II-osa Oulaisssa 4.8.2008

Wirtalaisia osallistui kymmenkunta Oulaisissa 4.8 pidettyihin Vattenfall-seuracupin II osakilpailuun.  Tämä seuracup on valtakunnallinen seurojen välinen kisa, jossa on sarjat 11 - 17-vuotiaille juniori-urheilijoille.   Seurat on jaettu eri kokoluokkiin, joiden sisällä parhaat seurat pääsee valtakunnalliseen loppukilpailuun.  Vielä toistaiseksi Wirralla on tämän ikäluokan urheilijoita sen verran vähän, että ihan loppukilpailuun ei ole asiaa.  Kuitenkin Wirta on kokoluokassaan noin 30 parhaan seuran hujakoilla koko valtakunnassa.

Wirtalaisilla kisat menivät kohtuu hyvin.  Palkintosijoja nappasivat Essi Ruotsalainen, Tomi Flink ja Janne Keskitalo.  Essi voitti N17-sarjan kolmiloikan, Tomi oli toinen P15-sarjan kuulassa ja Janne Keskitalo oli kolmas P13-sarjan aidoissa.  Aidoissa oli hiukan "sekoilua" ajanoton ja aitavälien osalta, P13-sarjan aidat juostiin uusiksi, mutta siihen ei ollut pakko osallistua.  Janne oli ensimmäisessä juoksussa kolmas ja myös toisessa. "Virallisen" pronssin nappasi kuitenkin palkintojenjaossa ensimmäisessä juoksussa (verrattuna Jannen toiseen juoksuun?) paremman ajan juossut juoksija, joka ei kuitenkaan juossut toista juoksua.  Pronssi luvattiin kuitenkin lähettää Jannelle jälkikäteen postissa...

Muitakin hyviä sijoituksia tuli kisoista, mutta tätä kirjoitettaessa virallisia tuloksia ei ole vielä saatavilla.  Tommi Huiskonen ja Eemeli Anttila juoksivat P13 sarjassa 200 m, Terhi Piilola T13 sarjassa juoksi myös 200 m, Mikko Mustonen juoksi P11 sarjassa 60 m aidat, Sami Brusin työnsi kuulaa P13 sarjassa ja velipoika Tommi Brusin heitti keihästä P11 sarjassa. Wirtalaisista nuorimpana osallistui Vesa Kittilä P11 sarjan pituuteen.  Veskuhan kilpailee normaalisti P9 sarjassa.

Lisää kuvia kisoista kuvagalleriassa >>>.