Sini
Sini

Wirtalaisia osallistui Juhannusviikolla kisoihin ympäri Suomea.

Nuorten Eliittikisat 18.6.2008 Jyväskylässä

Essi Ruotsalainen osallistui N17-sarjan 3-loikkaan Juhannusviikolla keskiviikkona Nuorten Eliittikisoihin Jyväskylässä.   Kilpailussa oli osallistujia yli 300.  Kyseessähän on 17-19-vuotiaiden valtakunnallinen koko kesän kattava kilpailusarja, johon osallistuvat kaikki ikäluokan parhaat urheilijat.

Essi oli 15 kisaajan joukossa 11. tuloksella 10,44.  Tulos jäi kesän parhaasta hiukan. Kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsi vain 8 parasta.  Tähän joukkoon pääsemiseen olisi vaadittu vain hiukan parempi tulos, ja Essi on tämän kesän kisoissa "perinteisesti" parantanut tulosta aina kuudenteen hyppyyn saakka...

Pohjantähti Games  Pudasjärvellä 20.6.2008

Sini Tenkula osallistui Pudasjärvellä naisten sarjan moukariin ja kiekkoon.  Sinillä on ollut aktiiviuran jälkeen muutaman vuoden kilpailutauko.  Hän on aiemmin yleisurheilun lisäksi harrastanut mm. hiihtoa ja salibandya ihan SM-tasolla saakka.

Moukarissa Sini oli hienosti kolmas tuloksella 39,01.  Tulos ei jää paljoa aktiiviaikojen parhaasta tuloksesta.  Kiekossa hän nappasi myös kolmannen sijan tuloksella 30,68.

Posion Juhannuskisat 20.6.2008

Vesa Kittilä osallistui Juhannuksena perinteisiin Posion Juhannuskisoihin.  Vesku voitti P9-sarjassa hienosti 40 m juoksun uudella ennätyksellä 6,93.  Näin 7,0 sekunnin raja alittui myös sähköisellä ajanotolla.  Viime viikollahan Vesku juoksi alle tuon rajan jo Wirtakisoissa, mutta kyseessä oli käsiaika.

Vesku osallistui kisoissa myös pituuteen ja pallonheittoon.  Pituudessa tuli hienosti toinen sija tuloksella 356 ja pallonheitossa Vesku oli kolmas tuloksella 20.41.