Wirralle Nuori Suomi - paikallistukea

17.12.2007Pyhäjoen Wirralle Nuori Suomi - paikallistukea. Tukea haki koko maassa yhteensä 1120 hanketta; rahaa näistä sai vain noin kolmasosa.

Wirralle Nuori Suomi-paikallistukea

Pyhäjoen Wirta on urheiluseuroille tarkoitetun Nuori Suomi- paikallistuen saajien joukossa.  Tuensaajat julkistetttiin lauantaina Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan juhlatilaisuudessa, jossa palkittiin piirin parhaat urheilijat ja muut sen ansainneet urheilutoimijat.  Pyhäjoen Wirrasta tukidiplomin olivat vastaanottamassa seuran puolesta sihteeri Jyrki Takala ja puheenjohtaja Antero Ruotsalainen.

Pohjois-Pohjanmaan alueelta tuensaajia oli hiukan yli kaksikymmentä.  Tukisummat vaihtelivat 500-2000 euroon.  Keskimääräinen saatu tukisumma oli 1000 euroa, ja sama summa myönnettiin myös Wirralle.

Wirran saama seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu ohjaajien ja valmentajien koulutukseen.  Lähinnä sillä maksetaan kurssimaksuja, seurasta osallistuu useita henkilöitä ohjaajien aloituskursseille, mutta muutamia myös nuorisovalmentajakursseille.  Seuran kantavia pääperiaatteita on panostaa ohjaajien koulutukseen, jotta he voivat tarjota laadukkaita harjoituksia lapsille ja nuorille.Lisätietoja: http://www.nuorisuomi.fi/seuratoiminnankehittamistuki