Pm-hallikisat 9.-10.2.2008

10.2.2008

Tomi Flinkille hopeaa korkeudessa ja kultaa kuulassa
Tomi Flinkille hopeaa korkeudessa ja kultaa kuulassa
Mikko Mustoselle hopeaa kuulassa...
Mikko Mustoselle hopeaa kuulassa...
...ja kultaa 100 metrillä
...ja kultaa 100 metrillä
Vesa Kittilälle hopeaa 40 metrillä
Vesa Kittilälle hopeaa 40 metrillä

Wirtalaisille 5 mitalia pm-halleista. Wirtalaiset osallistuivat pienellä, mutta sitäkin pippurisemmalla joukolla 9.-10.2.2008 Ouluhallissa pidettyihin pm - Sisulisähalleihin.

Pyhäjoen Wirralle 5 mitalia pm-halleista

Pyhäjoen Wirran urheilijat menestyivät hyvin Ouluhallissa 9.-10.2 pidetyissä Sisulisähallikilpailuissa. Pyhäjoen Wirran nuoret urheilijat osallistuivat Sisulisähalleihin pienellä, mutta sitäkin iskukykyisemmällä porukalla.  Sairauksien takia oli tullut useita poisjääntejä.  Ensimmäisenä päivänä mitaleja tuli kolme, kaksi kultaa ja hopea.

Kisojen ensimmäinen päivä

Kisojen ensimmäisen wirtalaisten mitalin nappasi Tomi Flink P15-sarjan kuulassa.  Tomin tulos oli 11,41.  Kisa oli jännittävä, sillä hopea hävittiin vaivaisella sentillä.

Wirtalaisten menestys kuularingissä jatkui hiukan myöhemmin, kun Mikko Mustonen pukkasi hopealle P10-sarjassa.  Mikon tulos oli 5,91.  Mikon veli Miika oli hienosti kuudes P11-sarjan kuulassa; pronssimitali ei ollut kaukana.

Ensimmäisen päivän iltapäivällä Mikko kirkasti kuulan hopean kullaksi 1000 metrin juoksussa.  Mikko aloitti kirinsä viimeisellä kierroksella takasuoran kaarteessa mennen ohi juoksun johtajasta, mutta tämä kuittasi samantien ja meni ohi vastaavasti Mikosta. Mikko ei antanut kuitenkaan periksi, vaan rutisti ohi loppumetreillä ja oli ykkönen maalissa. Mikon aika oli 3.50,61.

Wirtalaisille kisoissa tuli myös muita hyviä tuloksia ensimmäisenä päivänä.  Terhi Piilola oli T12-sarjassa kahdeksas 60 metrillä ajalla 9,50.  Terhi osallistui myös pituuteen, jossa askelmerkin haeskelusta huolimatta hyppäsi 351.  Riina Korpela osallistui myös saman sarjan pituuteen hypäten 343.

Kisojen toinen päivä

Heti toisen kisapäivän aluksi wirtalaisten mitalisaalis kasvoi yhdellä hopealla.  Vasta Wirran riveissä urheilu-uransa aloittanut Vesa Kittilä juoksi hienosti hopeaa P9-sarjan 40 metrillä.  Vesan aika oli 7,25 ja kultakin jäi vain muutaman sadasosan päähän.

Tomi Flink otti toisen mitalinsa P15-sarjan korkeudessa.  Tomi hyppäsi 165 sivuten omaa ennätystään.  Yritykset 167:stä olivat lähellä onnistumista.

Mikko Mustonen osallistui kisojen toisena päivänä 60 metrille ja pituuteen.  Pituudessa Mikko oli kuudes tuloksella 350.  Pronssiin oli matkaa vain muutama sentti.  Kuudellakympillä Mikko oli niukasti neljäs ajalla 10,04. 

Kisat menivät wirtalaisittain siis hyvin.  Kukin huomasi kisatessaan harjoittelun merkityksen; vaikka välillä harjoittelu tuntuu tylsältä ja yksitotiselta, niin kisoissa saa harjoittelustaan palkinnon -jos ei aivan mitalisijoja, niin kuitenkin voi huomata kehittyneensä ja omien tulosten parantuneen harjoittelun ansiosta.

Kaikki tulokset kisoista löytyvät Oulun Pyrinnön nettisivuilta, wirtalaisten tulokset löytyvät omilta sivuilta Wirtalaiset maailmalla- osiosta.Lisätietoja: http://www.oulunpyrinto.fi/tulokset/sisuhallit09100208.htm