Ensimmäiset hiihtotreenit

23.1.2008

Ensimmäisissä hiihtotreeneissä kävi sumukin vieraana
Ensimmäisissä hiihtotreeneissä kävi sumukin vieraana

Ensimmäiset hiihtotreenit siirtyivät sadekelien vuoksi viikolla eteenpäin. Tänään lunta oli kuitenkin muutama sentti, joten hiihtotreenit pystyttiin pitämään.

Wirran ensimmäiset hiihtotreenit pidettiin Rautiperällä 23.1.2008

Pyhäjoen Wirran lyhyen mutta sitäkin tapahtumarikkaamman historian ensimmäiset ohjatut hiihtoharjoitukset pidettiin Rautiperän hiihtoladulla.  Tosin lunta oli vasta pari senttiä, joten latua ei vielä ollut, mutta hiihtämään kuitenkin pystyttiin pitkän odottelun jälkeen.  Paikalle oli saapunut lähes kymmenen innokasta hiihtäjänalkua.  Ohjaajana toimi urheilun monitoimimies Risto Kittilä, jolla on valmennettavia ammattihiihtäjiä ympäri Suomen.  Ristolla oli apuna ohjaamassa Jukka Keskitalo ja Jaakko Puhakka.

Harjoitukset kestivät noin tunnin, mutta jo sinä aikana oli havaittavissa selvää kehittymistä innokkaissa oppilaissa.  Treeneissä opeteltiin muun muassa liukua, haarakäyntiä ja oikeaa mäenlaskuasentoa.  Hiihtäjät saivat myös tehokasta henkilökohtaista opetusta ja ohjausta.

Ohjatut hiihtoharjoitukset saivat hyvän alun, ja kaikki olivat tyytyväisiä illan antiin.  Seuraavalla viikolla harjoitukset jatkuvat samaan aikaan eli keskiviikkona klo 18.00 alkaen.