Yleisurheilukoulut

Yleisurheilukoulut talvikaudella 2017-2018


Ohjeet Pyhäjoen Wirran kesäkauden 2017 harjoitusryhmiin ilmoittautumiseen löydät tästä.

Kaikki vuonna 2009 tai aiemmin syntyneet harjoittelevat keskiviikkoisin 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17.30-19.00. 2010-2013-syntyneet harjoittelevat tiistaisin klo 17.30-18.30. Harjoittelun talvikausi alkoi lokakuun alussa ja päättyy huhti-toukokuulla 2018. Tämän ajan harjoitukset pidetään pääsääntöisesti monitoimitalolla.

Harjoitusryhmiin voidaan ottaa mukaan uusia harrastajia myös kesken harjoituskauden, jos paikkoja on vapaana. Tällä hetkellä Wirran harjoitusryhmiin kuuluu yhteensä nelisenkymmentä 4-15-vuotiasta yleisurheilun harrastajaa.

Harjoituksissa, kisoissa ja muissakin Wirran järjestämissä tapahtumissa otetaan valokuvia, joita julkaistaan Wirran nettisivulla, Facebook-sivulla, Instagramissa sekä paikallislehdessä tai muissa medioissa. Jos haluat, että sinä tai lapsesi eivät näissä kuvissa näy, niin ilmoita asiasta erikseen (pyhajoenwirta@gmail.com).

Wirran harjoitusten ohjaajia tällä talvikaudella ovat ainakin Henri Häkkilä, Mari-Liis Kallio, Milja Kaurala, Johanna Karjaluoto-Pisilä, Tiia Keskinen, Milla Lehtelä, Erika Luoto, Oona Pisilä, Milja Raitanen ja Jyrki Takala.

Wirran toimintaan, harjoitusryhmiin ja harjoitusten ohjaamiseen ja valmennukseen liittyvät yleiset tiedustelut: Jyrki Takala (jyrki.takala@gmail.com tai 044-5617422).

Alle 8-vuotiaiden harjoittelun kokonaisuudesta vastaa Johanna Karjaluoto-Pisilä ja yli 8-vuotiaiden harjoittelusta Jyrki Takala.


Yleisurheilukoulun pelisäännöt
 

Harrastaja:
1. Tulen harjoituksiin ajoissa
2. Sairaana en tule harjoituksiin
3. Toimin ohjaajan ohjeiden mukaan
4. Otan toiset huomioon ja kannustan muita
5. Osallistun innokkaasti harjoitukseen

Ohjaaja:
1. Suunnittelen ja valmistelen harjoituksen etukäteen
2. Innostan ja kannustan lapsia liikkumaan
3. Huomioin kaikki osallistujat
4. Annan reilua palautetta ja otan palautetta vastaan

Vanhemmat ja huoltajat:
1. Huolehdin lapselle oikeanlaiset varusteet harjoituksiin
2. Olen kiinnostunut lapseni harrastuksesta
3. Kannustan ja innostan lasta
4. Osallistun toimintaan omien mahdollisuuksieni mukaan
5. Annan ohjaajalle työrauhan toimia