Yleisurheilukoulut 2018

Yleisurheilukoulut kesällä 2018


Ohjeet Pyhäjoen Wirran kesäkauden 2018 harjoitusryhmiin ilmoittautumiseen löydät tästä.

Kaikki vuonna 2009 tai aiemmin syntyneet harjoittelevat maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00. 2010-2013-syntyneet harjoittelevat torstaisin klo 17.30-18.30. Harjoittelun kesäkausi alkoi toukokuun puolivälissä ja päättyy syyskuulla 2018. Tämän ajan harjoitukset pidetään urheilukentällä. Sadesäällä torstaisin on mahdollista käyttää monitoimitaloa.

Harjoitusryhmiin voidaan ottaa mukaan uusia harrastajia myös kesken harjoituskauden, jos paikkoja on vapaana. Tällä hetkellä Wirran harjoitusryhmiin kuuluu yhteensä kuutisenkymmentä 4-15-vuotiasta yleisurheilun harrastajaa.

Harjoituksissa, kisoissa ja muissakin Wirran järjestämissä tapahtumissa otetaan valokuvia, joita julkaistaan Wirran nettisivulla, Facebook-sivulla, Instagramissa sekä paikallislehdessä tai muissa medioissa. Jos haluat, että sinä tai lapsesi eivät näissä kuvissa näy, niin ilmoita asiasta erikseen (pyhajoenwirta@gmail.com).

Wirran harjoitusten ohjaajia tällä kesäkaudella ovat ainakin Mari-Liis Kallio, Milja Kaurala, Johanna Karjaluoto-Pisilä, Milla Lehtelä, Erika Luoto, Silja Manninen, Mia Nygård, Antti Pasanen, Oona Pisilä, Milja Raitanen ja Jyrki Takala.

Wirran toimintaan, harjoitusryhmiin ja harjoitusten ohjaamiseen ja valmennukseen liittyvät yleiset tiedustelut: Jyrki Takala (jyrki.takala@gmail.com tai 044-5617422).

Alle 8-vuotiaiden harjoittelun kokonaisuudesta vastaa Johanna Karjaluoto-Pisilä ja yli 8-vuotiaiden harjoittelusta Jyrki Takala.


Yleisurheilukoulun pelisäännöt
 

Harrastaja:
1. Tulen harjoituksiin ajoissa
2. Sairaana en tule harjoituksiin
3. Toimin ohjaajan ohjeiden mukaan
4. Otan toiset huomioon ja kannustan muita
5. Osallistun innokkaasti harjoitukseen

Ohjaaja:
1. Suunnittelen ja valmistelen harjoituksen etukäteen
2. Innostan ja kannustan lapsia liikkumaan
3. Huomioin kaikki osallistujat
4. Annan reilua palautetta ja otan palautetta vastaan

Vanhemmat ja huoltajat:
1. Huolehdin lapselle oikeanlaiset varusteet harjoituksiin
2. Olen kiinnostunut lapseni harrastuksesta
3. Kannustan ja innostan lasta
4. Osallistun toimintaan omien mahdollisuuksieni mukaan
5. Annan ohjaajalle työrauhan toimia