Wirtalaisia sisumaastoissa

29.4.2017

T9 ja T10 -sarjojen juoksijat lähtövalmiina.
Wirran kolmikko vasemmalta lukien Saara, Susa ja Nea.

Maastojuoksun piirinmestaruudet ratkottiin lauantaina Limingassa. Wirrasta mukana oli kolme juoksijaa.

Lauantaina 29.4. Limingan Rantakylässä järjestetyissä piirinmestaruusmaastojuoksuissa oli sarjoja alle 9-vuotiasta aina 75-vuotiaisiin asti. Pitkään jatkunut talvi oli tehnyt tehtävänsä, joten pururata ei ollut vielä juostavassa kunnossa. Reitti koostuikin hiekka- ja asvalttitiestä. Kisa käytiin auringonpaisteisessa säässä, mutta kylmässä tuulessa.

Wirtalaisista alle 9-vuotiaiden sarjassa 1,1 kilometrin matkalle starttasi Susa Kallio. Hänen loppuaikansa oli 6.27 ja sijoitus viides.

Alle 10-vuotiaiden sarjassa 1,1, kilometrin matkan juoksivat Nea Kallio ja Saara Rahlan. Saara oli lopputuloksissa viides ajalla 4.52 ja Nea yhdeksäs ajalla 6.17.

Kisojen täydelliset tulokset löytyvät tästä.

Seuraavat piirinmestaruuskisat ovatkin viestikisat, jotka pidetään Oulussa 20.6. Sinne Wirrasta kootaan useampia joukkueita. Näitä kisoja ennen pidetään Pyhäjoella kesäkuussa kahdet kilpailut.