23.8.2014

Mestari ja palkinnot.
Julia (tumma asu) 80 metrin aitajuoksussa.

Vesa Kittilä aitoi lauantaina P15-sarjan 100 metrin aidoissa SM-hopealle.

14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisat jatkuivat Raisiossa lauantaina. Vesa Kittilä selvitti tiensä P15-sarjan 100 metrin aitojen alkueristä finaaliin ajalla 14,90. Myöhemmin samana päivänä Vesa juoksi finaalissa hopealle uudella ennätysajallaan 13,84. Voittajaksi juoksi Jyväskylän Kenttäurheilijoita edustava Kaapo Kangas ajalla 13,76.

T14-sarjassa kilpaileva Julia Oravisjärvi juoksi lauantaina aamupäivällä 80 metrin aitojen alkuerissä ajan 13,72 ja oli lopputuloksissa sijalla 21. Tyttöjen aitamatka oli varsin kovatasoinen, sillä viimeisenä finaaliin selvinneen aika oli 12,50 ja finaalissa Esbo IF:n Ida Ounaslehdon voittoaika myötätuulessa oli peräti 11,73. Ida osallistui muuten vuonna 2011 Pyhäjoen uuden urheilukentän avajaiskisoihin, silloin vielä T11-sarjassa.

Raahen Seudussa 27.8. oli Vesan haastattelu.