Wirtalaisia sisuhalleissa

30.1.2012

Sofiia Westerlund sijoittui T9-sarjan kuulassa toiseksi.

Junioreiden sisu-PM-hallikisoissa kilpaili kolme wirtalaista. Tuloksena mitaleja ja uusia ennätyksiä.

T9-sarjan kuulassa Sofiia Westerlund työnsi ennätystuloksensa 5,30, joka toi hopeamitalin. Tasaisessa 40 metrin juoksussa Sofiia sijoittui neljänneksi niin ikään ennätysajallaan 7,49.

P9-sarjassa Viljami Kunnasmäki juoksi 40 metrillä neljänneksi ajalla 7,66. Juoksussa oli yhteensä 11 osallistujaa. Pituudessa Viljamin paras hyppy 269 riitti kuudenteen sijaan.

T12-sarjassa Julia Oravisjärvi voitti kuulantyönnön tuloksella 7,83. Pituudessa Julian askelmerkki osui hyvin kohdalleen ja paras hyppy kantoi 405 ja riitti kakkossijaan. 12-sarjalaisten pituudessa hyppy mitataan ensi kertaa lankulta, kun nuoremmilla on käytössä metrin ponnistusalue.