PM-halleista 3 mitalia

8.2.2011

Julia kuulantyönnön palkintojenjaossa. Voiton vei naapuriseura Raahen Vesan Pinja Hirsikorpi.
Julia kuulantyönnössä.
Vesa Kittilä 60 metrin aitojen palkintojenjaossa.

Juniorien PM-hallikisoista kahden wirtalaisen kokoinen urheilijajoukko keräsi kolme mitalia.

Sairastumiset olivat pienentäneet Wirran osallistujajoukon kahden urheilijan kokoiseksi tämän talven sisu-PM-halleissa.

T11-sarjan kuulassa Julia Oravisjärvi oli toinen tuloksella 7,04. Pituushypyssä Julia nappasi pronssia tuloksella 397. 60 metrillä Julia oli kuudes ajalla 9,74.

P12-sarjan 60 metrin aitajuoksussa Vesa Kittilä voitti mestaruuden ajalla 11,55. Sileällä 60 metrillä Vesa jäi niukasti mitaleilta ajalla 8,99 ollen lopputuloksissa neljäs. Tasaisessa pituuskisassa Vesan tulos 395 toi kuudennen sijan.