Wirtalaiset Sisulisäviesteissä

17.6.2009

Pattijoen kentällä pidettyihin Sisulisäviesteihin osallistui Wirrasta 5 joukkuetta. Tuloksena oli paljon hyviä suorituksia ja mitaleja.

Alle 9-vuotiailla lajina oli sukkulaviesti, jossa oli kahdeksan 40 metrin osuutta. Joukkueessa sai olla sekä tyttöjä että poikia. Wirran joukkue kamppaili hienosti ja oli kisassa lopulta toinen vajaa kaksi kymmenystä voittajajoukkue Raahen Vesan perässä. Kisa oli todella tasainen, sillä kolmanneksi sijoittunut Oulun Pyrinnön joukkue jäi Wirrasta vain sekunnin kymmenyksen. Wirran joukkueessa juoksivat Emilia Malinen, Jutta Anttila, Julia Oravisjärvi, Lassi Krank, Milja Raitanen, Petteri Puhakka, Iida Halunen ja Veeti Tiirola.

Alle 11-vuotiaiden poikien 4 x 50 metrin pikaviestissä Wirta nappasi hienosti kolmannen sijan joukkueella Mikko Mustonen, Teijo Impola, Jarkko Karsikko ja Vesa Kittilä. Saman sarjan 4 x 600 metrin pitkässä viestissä tuomisina oli niin ikään pronssia joukkueella Vesa Kittilä, Teijo Impola, Santeri Puhakka ja Mikko Mustonen.

Alle 13-vuotiaiden poikien pikaviestijoukkue sijoittui 4 x 100 metrin kisassa viidenneksi joukkueella Janne Keskitalo, Jyri Tiikkaja, Miika Mustonen ja Eemeli Anttila. 4 x 600 metrin viestissä joukkue, juoksujärjestys ja sijoituskin oli sama.