Sisulisähuipentuman 1. päivän saalis 9 mitalia

Sami Brusin
Sami Brusin
Mikko Mustonen
Riku Korpela

Wirran sisulisä-ikäiset saalistivat 9 mitalia piirinmestaruuskilpailujen 1. päivänä Oulussa Raatin kentällä.

Sisulisähuipentuma Oulussa 16.-17.8.2008, kilpailujen ensimmäinen päivä

Pyhäjoen Wirrasta osallistui parikymmentä 9-15 vuotiasta urheilijaa yleisurheilun piirinmestaruuskisoihin Oulussa kaksipäiväisten kisojen ensimmäisenä päivänä.  Wirtalaiset saavuttivat lämpimässä (+22) auringon paisteessa hyviä tuloksia; moni teki kesän parhaan tuloksensa.  Pistesijoja saavutettiin useita ja mitaleita tuli yhteensä yhdeksän.  Kisoihin osallistumista on rajoitettu siten, että kukin urheilija saa valita 2 lajia/päivä.

Vesa Kittilä tuplamestariksi

Vesa Kittilästä leivottiin kisojen tuplamestari jo ensimmäisenä päivänä.  Vesa voitti P9 sarjan 40 m juoksun hiukan alle 7 sekunnin ajalla.  Päivän toisen mestaruuden hän otti pituudessa tuloksella 355.
Sami Brusin voitti P12 sarjan kuulantyönnön ja tuli kiekossa toiseksi.  Tomi Flink voitti P15 sarjan kuulantyönnön ja tuli keihäässä toiseksi.  Mikko Mustonen otti kaksi hopeaa P10 sarjassa, sekä 60 m:llä että pituudessa.  Riku Korpela työnsi P9 sarjan kuulassa pronssille.

Wirtalaiset ottivat lisäksi useita pistesijoja, ja useampikin mitali oli lähellä.  Kaikki tekivät joka tapauksessa hyviä tuloksia ja voivat olla tyytyväisiä ensimmäiseen kisapäivään.

Wirtalaisten tulokset löytyvät nyt Wirtalaiset maailmalla -sivulta.

Kuvia kisojen ensimmäisestä päivästä löytyy kuvagalleriasta.